28/4 - VINMIDDAG ”RIESLING & SPARRIS” MED TERROIR
Vår vinresa tillsammans med importören Terroir fortsätter och denna gången reser vi mot centraleuropa. Den 28/4 kl 19:00 kör vi en vinmiddag med tema ”Riesling & Sparris”. Få kombinationer är bättre än Riesling och sparris och nu när sparrisen är som bäst vill vi ju självklart passa på att visa upp det bästa från både sparrisen och Rieslingens värld. Vi knåpar ihop en trerättersmeny plus en snacks och till det kommer vi servera fem olika viner. Våra vänner från Terroir kommer guida oss på resan och när vi når resans slut så har vi utöver mättnad och belåtenhet fyllt på vårt referensförråd med dofter, smaker, kombinationer och tips.
1295:-
31/5 - WINEMAKERS DINNER ”CANTINA TERLANO”
På de branta sluttningarna i Italiens nordligaste vindistrikt Alto-Adige producerar Cantina Terlano vita och röda viner med stor finess och elegans. Kombinationen av alpina vindar, intensiv medelhavssol, den kvartsrika jordmånen samt tid för vila och mognad gör det här vinhuset till ett omskrivet sådant bland vinentusiaster och journalister. Till alla vinälskare i Jönköping har vi nu glädjen att få välkomna Julia Springeth från Cantina Terlano hit till Vox. Julia kommer guida oss under kvällen och berätta allt om deras viner från Alto-Adige, anekdoter, historia och mer därtill. Den 31/5 kl 19:00 kör vi en vinmiddag med tema ”Alto-Adige”. Mat och vin i kombination, storytelling och gemenskap gör den här onsdagen till en dag att se fram emot. Vi knåpar ihop en trerätters meny plus en snacks och till det kommer vi servera matchande viner.
1295:-
PROVNINGAR
Vi i No19 Bar älskar provningar! Och vill gärna dela med oss av vår expertis. Ta med din familj, vänner eller kollegor på en unik spritprovning där vi tillsammans provar fem olika sorter inom vald kategori. Historia om spriten och produkterna blandat med anekdoter får ni av vår egna spritgubbe! Vill man boka en cocktailprovning så går det också utmärkt och då kan man antingen välja spritbas eller låta oss välja fritt. Man får då prova fem olika cocktails. Vinprovningar kommer inom kort! Önskar man paketera detta ihop med en middag samt vinpaket rekommenderar vi att ta kontakt med oss via mejl på no19bar@voxhotel.se så skräddarsyr vi er upplevelse. Vi rekommenderar att man är minimum tre personer för ovan nämnda provningar. Dessa provningar finns att tillgå: Bourbon/Rye, Single malt, Rom, Calvados, Cognac, Grappa, Tequila, Mezcal
595:-
Book our events here